Mobile menu
Search

Digital Input Management

PostNord Scanning levererar marknadsledande digitaliseringslösningar för Input Management som stöder alla typer av skriftlig kommunikation och från alla input-kanaler. Dokument och data levereras elektroniskt och kan läsas in våra kunders ärendesystem eller elektroniska arkiv.

PN Digital IM Maj 2015 734X240

Multichannel Input Management inklusive Postskanning

Med Multichannel Input Management får våra kunder en lösning med elektronisk dokumentklassificering och distribution av alla typer av kommunikation från såväl webportaler, e-postsystem och fysiska brev. PostNord Scannings unika Klassificerings- och Dataanrikningssystem ser till att kommunikationen distribueras till rätt mottagare/ärende och att dokumenten är försedd med den information som är nödvändig för efterföljande styrning och behandling i kundens ärendehanteringssystem.

Fakturaskanning

Med PostNord Scannings Fakturaskanning får kunden en skanningslösning där pappersfakturor och fakturor via mail digitaliseras. All relevant information på fakturan identifieras och datafångas elektroniskt. Data levereras elektroniskt tillsammans med en bild av den ursprungliga fakturan för att läsas in i kundens fakturahanteringssystem.

Formulärskanning

Med PostNord Scannings Formulärskanning får kunden en skanningslösning där alla typer av formulär skannas och all relevant data läses och datafångas elektroniskt . Exempel på strukturerade papperskällor är t ex enkäter, avläsningskort, kontraktsformulär, avtal, blanketter mm .